Het Vlees

Het Vlees

Voor de productie van 1 kilo vlees is ongeveer 5 kilo plantaardig voer nodig. Minder vlees eten is dus
goed voor het klimaat. Als je vlees eet, weet dan wat je eet. Zorg dat je een eerlijk en traceerbaar
stukje vlees eet, want dat is heerlijk in alle opzichten. Nadat de koe een goed leven heeft gehad en
langzaam is volgroeid op de Mariahoeve, is het tijd om de koe naar de slager te brengen. Dit doet
boer Jack zelf, ook al is dit het minst leuke aan het boerenvak.
Horecaslagerij Albert van den Heuvel, ook uit de Bommelerwaard, maakt van ons lakenvelderrund
ambachtelijke stukjes rundvlees van hoge kwaliteit. Ons assortiment wordt geregeld aangepast aan
de wensen van de klant. Ook houden we er rekening mee dat zoveel mogelijk vlees van de koe

wordt benut voor consumptie, van kop tot kont. De koe is niet voor niets gestorven. Na bewerking
komen de vacuĆ¼m verpakte stukjes vlees weer terecht op de Mariahoeve. Ook eens proeven? Bekijk
dan het volledige assortiment in onze webshop en probeer het eens.